Dansk Camping Interiør

Dansk Camping Interiør
                       ....fornyer din campingbolig

Modelkonstruktør og syerske Bente Fevejle Poulsen overtog i 2013 sin arbejdsplads, Dansk Camping Interiør.

I den forbindelse flyttede virksomheden til Stevnsvej 7 i Vrigsted, 7140 Stouby, som ligger mellem Vejle, Horsens og Juelsminde.

* Ombetrækning af hynder og madrasser
* Springmadrasser efter mål
* Kantsyede gulvtæpper
* Nyt skum i hynder,

Det er nogle af de produkter, som Dansk Camping Interiør tilbyder.

Her kan man komme på besøg, for at ”prøveligge” en springmadras eller tage hynder fra udstillingen med sig ud i den medbragte campingvogn/autocamper, for at se hvordan de forskellige stofkvaliteter og farver passer til træets nuancer og de øvrige materialer som skal indgå i helheden. Gennem en god snak kan man guide sig frem til et nyt og spændende udseende.

”Kun fantasien sætter grænser for hvor klassisk pænt eller vildt og farverigt interiøret skal være i vognen”, siger Bente Fevejle Poulsen, som har arbejdet mere end 20 år i branchen med konstruktion og syning. Bl.a. hos Danwear i Silkeborg (damekonfektion) samt hos Isabella i Vejle som konstruktør af fortelte og andet campingtilbehør.

Dansk Camping Interiør tilbyder bl.a. springmadrasser i specialmål og specialform til campingvognen/autocamperen. Springmadrassen kan betrækkes med stof efter ønske, eller leveres med blåt- og hvidstribet stof, som tåler kogevask.
Topmadrasser i specialmål/form kan leveres i forskellige skumtyper. Også i det specielle temperaturfølsomme skum, som former sig efter kroppen på grund af kropsvarmen.
Dansk Camping Interiør tilbyder ombetrækning af stort set alle slags hynder.
Bente Fevejle Poulsen arbejder med de bedste kvaliteter i møbelstoffer i et væld af forskellige mønstre og vævninger samt læder i forskellige prisklasser.

Her på hjemmesiden kan man læse mere om produkterne. Her kan man også se fotos før og efter Dansk Camping Interiør har hjulpet campingvognenes ejere med at forny deres vogne.

 

Bente Foran Dansk Camping Interioer


Modelkonstruktør og syerske Bente Fevejle Poulsen foran virksomheden i Vrigsted.

 

* Ombetrækning af hynder og madrasser
* Springmadrasser efter mål
* Kantsyede gulvtæpper
* Nyt skum i hynder,

Det er nogle af de produkter, som Dansk Camping Interiør tilbyder.